Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@15:50:09 GMT

نخستین بیمار مشکوک به کرونا در مهاباد فوت کرد

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۴۵۰۵۰

نخستین بیمار مشکوک به کرونا در مهاباد فوت کرد

امیر بهزاد روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این متوفی که زن ۶۰ ساله بود، به خاطر علایم مشکوک به کرونا از هفته قبل در بیمارستان امام خمینی (ره) مهاباد بستری شده بود.

وی اضافه کرد: تا زمانی که جواب نمونه آزمایش این بیمار اعلام نشود، نمی‌توان تایید کرد که علت مرگ وی مبتلا بودن به بیماری کرونا بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تندشدن شیب نمودار بیماری کرونا در مهاباد اظهار داشت: با مثبت اعلام‌شدن جواب آزمایش هفت نفر دیگر در ۲۴ ساعت گذشته، مجموع مبتلایان به کرونا در این شهرستان به ۲۴ نفر رسید.

وی بیان کرد: از مجموع ۲۴ مورد مبتلای به بیماری کرونا در این شهرستان ۱۳ نفر با بهبودی کامل از بیمارستان امام خمینی (ره) ترخیص شده‌iند.

وی  اضافه کرد: هم‌اکنون ۱۱ نفر در بیمارستان مهاباد در رابطه با بیماری کرونا بستری هستند که از این تعداد ۲ نفر آنان در بخش آی سی یو و ۹ نفر بعدی هم در بخش عادی ایزوله تحت مراقبت کادر درمانی قرار دارند.

رییس شبکه بهداشت و درمان مهاباد با بیان اینکه نمونه‌های افراد مشکوک به این بیماری برای آزمایش به ارومیه ارسال می‌شود، گفت: نتایج نمونه‌های ارسالی در مدت ۴۸ ساعت مشخص خواهد شد و براین اساس احتمال اینکه نمونه مثبت بیشتری گزارش شود، بیشتر است.

وی گفت: استراحت، مصرف مایعات، قرنطینه خانگی و رعایت بهداشت فردی مهمترین نکات درمان و پیشگیری از انتقال بیماری برای افراد مبتلا و یا مشکوک به کرونا است.

بهزاد عنوان کرد: افراد عادی که مشکلات زمینه ای ندارند و دچار علائم سرماخوردگی از قبیل تب، سرفه و آبریزش بینی شده‌اند، فقط در منزل بمانند و با رعایت نکات بهداشتی مراقب باشند ترشحات بینی و دهانشان با سایر افراد منزل تماس نداشته باشد.

وی همچنین تاکید کرد: عطسه و آبریزش بینی علامت کرونا نیست و بیماران نباید تنها با دیدن علایمی مانند آبریزش بینی و عطسه به مراکز درمانی مراجعه کنند زیرا نه تنها خود را در معرض خطر و بیماری قرار می‌دهند، بلکه با ایجاد شلوغی در مراکز درمانی، کادر درمان را نیز با مشکل روبرو می‌کنند.

مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.

تاکنون ۳۹۵ نفر در آذربایجان‌غربی به بیماری کرونا مبتلا شده و از این تعداد ۲۷ نفر فوت کرده‌اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا مهاباد مرگ و میر پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مهاباد مرگ و میر ویروس کرونا مهاباد مرگ و میر بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۵۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

این نوع سردرد‌ها که به "سردرد‌های خوشه‌ای" معروف هستند، بسیار دردناک بوده و می‌توانند از ۱۵ دقیقه تا سه ساعت در هر بار طول بکشند. این مطالعه جدید نشان داد افرادی که به این نوع سردرد مبتلا هستند ممکن است بیش از سه برابر بیشتر در معرض سایر بیماری‌های پزشکی مانند بیماری قلبی یا اختلالات روانی قرار داشته باشند.

«کارولین ران»، نویسنده این مطالعه از مؤسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد، می‌گوید: «در سرتاسر جهان، سردرد تأثیر بسیار منفی بر کیفیت زندگی افراد، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر اجتماعی دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما نشان می‌دهد که افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای با افزایش خطر ابتلاء به سایر بیماری‌ها مواجه هستند.»

این مطالعه شامل بیش از ۳۲۰۰ سوئدی ۱۶ تا ۶۴ ساله بود که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند. بیشتر آن‌ها مرد بودند، زیرا مردان بیشتر در معرض سردرد‌های خوشه‌ای هستند. محققان آن گروه را با ۱۶۲۰۰ نفر بدون سردرد مقایسه کردند که از نظر سن، جنسیت و عوامل دیگر مشابه بودند.

محققان سوابق کاری افراد را بررسی کردند تا مشخص کنند که افراد چند روز در سال به دلیل بیماری و ناتوانی از کار غیبت می‌کنند.

یافته‌ها نشان داد افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای به طور متوسط ۶۳ روز به دلیل بیماری و ناتوانی غیبت از محل کار داشتند درحالیکه افراد بدون سردرد خوشه‌ای ۳۴ روز غیبت از محل کار داشتند.

به گفته محققان، حدود ۹۲ درصد از افرادی که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند حداقل یک بیماری دیگر هم داشتند و حدود ۷۸ درصد از افرادی که سردرد خوشه‌ای نداشتند، دو بیماری دیگر داشتند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • نحوه انتخاب و معرفی اساتید نمونه کشوری
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • نماینده مهاباد: مجلس در مورد کاظم صدیقی سکوت کرد، در مورد چای دبش لاپوشانی / تعداد افراد زیر خط فقر دو برابر شده است
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • راه اندازی نخستین مرکز موتور آمبولانس شهرستانی در مهاباد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست