Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@15:33:17 GMT

راهکار طب سنتي در درمان آبريزش بيني

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۶۱۳۲۱

راهکار طب سنتي در درمان آبريزش بيني

خبرگزاري آريا -
براي درمان سينوزيت در طب سنتي 4 راه وجود دارد
درمان آبريزش بيني به کمک طب سنتي
دليل آبريزش بيني در طب سنتي افزايش رطوبت مغز و سينوس‌هاست. با تخليه اين رطوبت بدن فوايد بيشماري مي‌برد و به اصطلاح اين کار به شادابي و سر زندگي مغز کمک مي‌کند. به عبارتي از نظر طب سنتي مصرف آنتي هيستامين و پيشگيري از آب ريزش بيني درست نيست بلکه بايد دليل آبريزش را درمان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براي درمان سينوزيت در طب سنتي 4 راه وجود دارد:
روش اول: مي‌توانيد به غذا مقدار کمي زنجبيل يا دارچين اضافه کنيد. اين گياهان گرم و خشک هستند و رطوبت بدن را کم مي‌کنند.
روش دوم: استفاده از روغن‌هاي موضعي گرم کننده مثل روغن بادام تلخ يا روغن نعناع فلفلي است. اين روغن‌ها که بايد روي سينوس‌ها ماليده شوند تا سينوس را گرم کنند. در واقع مثل بستن پيشاني با شالي گرم عمل مي‌کنند.
روش سوم: استفاده از روغن‌هاي داخل بيني است که بهترين آن روغن گل بنفشه و روغن سياه‌دانه است.
روش چهارم: بخور اکاليپتوس و آويشن نيز باعث گرمي سينوس و خارج شدن عفونت‌ها مي‌شود. اين محقق طب سنتي و متخصص بيماري‌هاي عفوني تاکيد کرد که تمامي‌اين روش‌ها درمان کننده و کاهنده رطوبت داخل مغز است و تنها جلوي آبريزش را نمي‌گيرند.
از نظر حکماي طب سنتي پيشگيري از آبريزش بيني بدون آنکه علت آن را درمان کرده باشيد باعث کاهش حافظه و در عين حال شديدتر شدن سينوزيت مي‌شود.
منبع: behdasht.news


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۶۱۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت

به گزارش خبرگزاری مهر، براساس سند جدید تحول و تعالی قوه قضاییه، «اطاله در فرآیند دادرسی» در کنار دو چالش «غیرمتقن بودن برخی آراء و تصمیمات قضایی» و «اجرای ناقص و دیرهنگام برخی از احکام» از جمله موانعی است که در مسیر تحقق مأموریت اول قوه قضاییه در زمینه «رسیدگی به تظلمات، تعدیات، شکایات، حل و فصل دعاوی و رفع خصومات»، قرار دارد.

سند تحول برای «اطاله در فرآیند دادرسی» هفت علت شناسایی کرده است. این عوامل عبارتند از: ۱- کثرت و افزایش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه، ۲-و جود زمینه‌های خطا در پذیرش، ۳- تجدید رسیدگی ناشی از ضعف در شیوه ابلاغ، ۴- فقدان زیرساخت‌های لازم برای فصل خصومت، ۵- نظارت ناکافی بر زمان رسیدگی به پرونده، ۶- حجم بالای ادعاهای مربوط به اعسار، ۷-و جود پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد.

سند تحول قضایی، راهبرد «ایجاد سازوکارهای انگیزشی و حقوقی مناسب برای تحقق فصل خصومت» را برای رفع عامل فقدان زیرساخت‌های لازم برای فصل خصومت، ارائه داده است و دو راهکار برای اجرای این راهبرد مشخص کرده است.

راه‌های ایجاد سازوکارهای مناسب برای تحقق فصل خصومت در سند تحول

سند تحول قضایی دو راهکار اجرایی به‌منظور ایجاد سازوکارهای انگیزشی و حقوقی مناسب برای تحقق فصل خصومت، مشخص کرده است.

راهکار اول: تدوین شاخص‌های ارزیابی عملکرد قضات و کارکنان در موضوع فصل خصومت و ایجاد سازوکار انگیزشی و ارائه مشوق‌های مؤثر برای تحقق حداکثری فصل خصومت، افزایش صدور آراء ماهیتی و کاهش صدور قرارهای شکلی در مراجع قضایی.

متولی اجرای این برنامه، دادگستری استان‌ها، دیوان‌عالی کشور، دادستانی کل کشور، دادسرای انتظامی قضات، معاونت راهبردی و معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه است و مهلت اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۳ است.

راهکار دوم: تسهیل فرآیندها و تدوین قوانین و مقررات لازم به‌منظور توسعه فصل خصومت، افزایش صدور آراء ماهیتی و کاهش صدور قرارهای شکلی از قبیل قرارهای رد دعوا، عدم استماع دعوا و عدم صلاحیت.

مسوولیت اجرای این راهکار با معاونت حقوقی و امور مجلس، دیوان‌عالی کشور و دادستانی کل کشور و مهلت زمانی اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۵ است.

کد خبر 6092690

دیگر خبرها

  • پانی پوری ؛ غذای سنتی خیابانی در هند با رعایت کامل بهداشت! (فیلم)
  • راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت
  • راهکار ساده برای کمک به رژیم‌تان؛ نوشیدن آب داغ چگونه باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • کوالالامپور؛ خواهر مدرن اما سنتی اصفهان
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • چمبر تست دما و رطوبت چیست؟